kvalitné sušenie ovocia, byliniek, či húb
Sušenie byliniek a húb je jedným z najrozšírenejších spôsobov ich spracovania, keďže sú sušené bylinky a huby veľmi populárnou a chutnou prísadou do jedál.
Aby sa však bylinky a huby vysušili naozaj kvalitne a efektívne, je nutné ich sušiť na nízkej teplote. V súčasnosti existuje množstvo výrobkov a zariadení, ktoré umožňujú jednoduché a kvalitné sušenie byliniek, húb, ale aj iných potravín. Najoptimálnejší spôsob je sušenie prostredníctvom špeciálnych sušičiek, ktoré sú určené na šetrné, efektívne a predovšetkým kvalitnejšie sušenie produktov.
Prečo pri sušení byliniek a húb využívať sušičku?
Horizontálne sušičky potravín G21 usušia akékoľvek ovocie, zeleninu, bylinky, huby aj mäso efektívne, rovnomerne a jednoducho. V sušičkách však nemusíte sušiť len potraviny, nakrájané na plátky. So sušiacimi táckami G21 si môžete pripraviť vynikajúcu pochúťku z domáceho jogurtu, ovocnú dreň, pastu alebo placku, nechajte vykysnúť cesto. So sušiacou táckou to pôjde jednoducho a pohodlne.